Sysdata PSE Kft.

Cégünk, a Sysdata PSE (Program and System Engineering) Kft., szoftverfejlesztéssel és szoftverfejlesztési projektek teljes körű lebonyolításával foglalkozó magyarországi vállalat. Egykori anyavállalatunk, a Siemens AG Österreich, majd az osztrák Siemens Convergence Creators megbízásainak keretei között elsősorban a világpiacra dolgozunk, de információtechnológiai, szoftverfejlesztési és rendszertámogatási munkákban a hazai piacon is számottevő a jelenlétünk.

A Sysdata PSE Kft. 1991 óta van jelen Magyarországon. 1993-ig a Siemens Telefongyár Kft. fejlesztési osztályán, 1993 és 2003 között Sysdata Kft. néven, majd 2003 október 1-jétől Siemens PSE Kft-ként végez kutatási és fejlesztési tevékenységet. 2015 júliusától a vállalat Sysdata PSE Kft. néven folytatja tevékenységét.

Munkánk során a több évtizedes tapasztalatot kombináljuk az innovációval, így intelligens megoldásokat állítunk elő, melyek lehetővé teszik, hogy a technológia, a folyamatok és a szolgáltatások segítségével a különböző iparágak közötti szakadékot áthidaljuk.

Tevékenységünk kiterjed a

  • kutatás-fejlesztésre,
  • rendszerintegrációra,
  • megoldások szállítására, valamint
  • az üzemeltetés-támogatásra.

Cégünk kimagasló technikai és ágazatspecifikus technológiai know-how-val rendelkezik az IT- és alkalmazásfejlesztés, valamint a szolgáltatási szegmensekben, elsősorban a telekommunikáció, egészségügy, energiagazdaság, közlekedési valamint az ipari automatizálás és banki informatika, hatóságok és biztosítók működési területein.